Verzekeringen

Een goede uitvaartverzekering

Vindt u het ook een geruststellend idee dat uw eigen uitvaart alvast goed geregeld is? Het is mogelijk om van te voren vast te leggen welke wensen er zijn voor een uitvaart. Dit gebeurt door middel van het opstellen van een wilsbeschikking. Ook uw wensen kenbaar maken in een persoonlijk gesprek met ons behoort tot de mogelijkheden. U heeft dan de zekerheid dat de uitvaart volgens uw eigen inzicht wordt verzorgd.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Welke verzekering past bij u?

Wij streven er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

 

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Rheden verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in bijvoorbeeld Groningen. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

 

Om deze doelstelling te bereiken geeft IRIS & De Mol Uitvaartverzorging jaarlijks de lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Lifetri. Voor mensen uit Rheden worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

 

Bij Lifetri kunt u, net als bij vele andere partijen, online de premie van een uitvaartverzekering berekenen. De consumentenbond adviseert om daarbij te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie.

Wij verzorgen ook uitvaarten voor wie elders of niet verzekerd is.

Call Now Button