Uitvaartverzorging Arnhem

Uitvaartverzorging vlakbij Arnhem

Voor een gedenkwaardige uitvaartverzorging in de buurt van Arnhem, kunt u bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging terecht. Wij zijn uw persoonlijke en professionele begrafenisondernemer nabij Arnhem.

 

Voor uitvaartverzorging nabij Arnhem kunt u op ieder gewenst moment aankloppen bij het professionele team van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging. Onze medewerkers begrijpen maar al te goed dat ieder persoon andere wensen heeft en daarmee is ook iedere uitvaart weer uniek. Uiteraard staan de wensen van uw overleden dierbare op de eerste plaats, daarnaast luisteren wij ook zeker aandachtig naar uw eigen ideeën en behoeftes. U weet immers als beste hoe de overledene zijn of haar uitvaart het liefst zou zien. Op die manier zorgen we samen voor een mooie, gedenkwaardige afscheidsdienst.

Begrafenisondernemer niet ver van Arnhem

Voor een professionele begrafenisondernemer in de buurt van Arnhem hoeft u niet langer meer te zoeken; wij van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging bevinden ons op slechts een kleine twintig minuten rijden van Arnhem. Ons prachtige pand kunt u vinden op een mooie, rustgevende locatie te Rheden. Volledig omringd door het groene gras en de kalmte van de natuur; dit is een ideale locatie voor een waardig afscheid. Wanneer u enkel wat informatie wilt opdoen en hiervoor niet de auto in wilt stappen, is het uiteraard ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Wij staan u graag te woord.

 

Zie ook: Begrafenis Arnhem en Uitvaart Arnhem

 

Complete uitvaartverzorging

Bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging wordt u zowel voor, tijdens, als na de uitvaart geholpen. Wanneer een dierbare van u komt te overlijden is het zeker niet ongebruikelijk dat het aantal vragen wat door uw hoofd spookt niet bij te houden is. Juist in deze verwarrende en emotionele periode zijn wij er voor u. Al voordat de daadwerkelijke uitvaart plaatsvindt, kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Wij zullen deze met veel aandacht en zorg beantwoorden, indien gewenst tijdens een persoonlijk gesprek. Ook telefonisch kunt u ons 24/7 bereiken, het is maar net wat u het prettigst vindt.

 

Begrafenisondernemer dichtbij Arnhem: voldoet aan uw wensen

Zoals gezegd staan de wensen van de overledene zelf en die van u bij ons op de eerste plek. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Om u van alle gemakken te voorzien kunnen wij u, naast adviseren over de standaard punten zoals onder andere het regelen van de bloemen en het rouwvervoer, ook toegang geven tot onze huiselijke rouwkamer. Hier kunt u door middel van een sleutel exclusief toegang tot krijgen. Dát is pas een fijne manier om persoonlijk afscheid te nemen van uw dierbare.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Call Now Button