Uitvaartcentrum Zevenaar

Uitvaartcentrum nabij Zevenaar: slechts 15 minuten rijden

Voor een uitvaartcentrum dichtbij Zevenaar is IRIS & De Mol Uitvaartverzorging een goede keuze. Samen met ons kunt u een prachtige dienst voor uw overleden dierbare organiseren. Wij helpen en adviseren u graag, maar uw wensen komen altijd op de eerste plaats.

 

Wanneer u op zoek bent naar een uitvaartcentrum rondom Zevenaar, is het zeker niet ongebruikelijk dat u verder kijkt dan de mogelijkheden in Zevenaar zelf. Als een familielid, goede vriend(in) of iemand anders in uw persoonlijke kring is overleden, is het zeer begrijpelijk dat u hem of haar een mooie laatste dienst wilt bewijzen. Een onvergetelijke en unieke dienstdie uzelf en de genodigden nog lang bij zal blijven.Op slechts vijftien minuten rijden van Zevenaar vindt u ons authentieke pand in Rheden. Hier zorgen wij samen gegarandeerd voor een mooie uitvaart.

 

Een uitvaart regelen

Een uitvaart regelen kost ontzettend veel tijd. Dit is een grote, verantwoordelijke klus waar u hoogstwaarschijnlijk toch wel een poos mee bezig bent. Om maar wat te noemen: wordt het een begrafenis of crematie? Wie houdt de kosten van de gehele uitvaart in de hand? Welke muziek wordt er gedraaid, welke bloemen wilt u op de kist hebben en wie gaan er spreken? Dit zijn nog maar een paar voorbeelden, er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. IRIS & De Mol Uitvaartverzorging kan u hierbij uitstekend helpen. Voor, tijdens én na de uitvaart staan wij voor u klaar.

 

Zie ook: Uitvaartverzorging Arnhem en Begrafenis Arnhem

 

Een prachtig uitvaartcentrum dichtbij Zevenaar

IRIS & De Mol Uitvaartverzorging staat bekend om haar persoonlijke en professionele aanpak. Daarnaast is ook ons pand, de ligging en de rustgevende omgeving voor velen een belangrijke reden om naar ons toe te komen; hier kunt u in alle rust uw dierbare vaarwel zeggen. Wij beschikken zelfs over een 24-uursrouwhuiskamer die exclusief tot uw beschikking staat. Wij geven u de sleutel en vanaf dat moment kunt u gedurende 24 uur op ieder gewenst moment naar uw dierbare toe. Op deze manier maken wij het voor u, en voor alle andere nabestaanden, mogelijk om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen.

 

Uitvaart regelen: de checklist

Zoals gezegd helpen wij van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging u maar al te graag met het regelen van de uitvaart. Toch begrijpen wij het ook zeker heel goed als u de meeste dingen, of misschien wel alles, in uw eentje wilt regelen. Om u dan toch een handje te helpen geven wij u graag een korte opsomming van waar u in ieder geval aan moet denken, om te beginnen met het algehele kostenplaatje, de vorm: begrafenis of crematie, de ruimte, aankleding, rouwstoet en muziek. Wie gaan er spreken, wat zijn de rollen, welke kist moet er komen en wat doet u met de catering?

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Call Now Button