Uitvaartcentrum Arnhem

Een compleet uitvaartcentrum dichtbij Arnhem

Aan het zoeken naar een uitvaartcentrum nabij Arnhem? Bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging kunt u in stijl afscheid nemen van uw overleden dierbare. Ook voor een uitvaartcentrum in de buurt van Zutphen zit u bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging goed.

 

Het vinden van een geschikt uitvaartcentrum rondom Arnhem kan lastig zijn; u wilt immers een mooie, fijne en rustgevende locatie vinden voor de overledene en dat vergt het nodige speurwerk. Bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging, op slechts 20 minuten rijden van Arnhem, vindt u IRIS & De Mol Uitvaartverzorging in Rheden. Wij begrijpen maar al te goed dat het nemen van afscheid veel emotie met zich mee brengt. Vandaar dat wij u in deze moeilijke tijd graag bijstaan. Ons team van professionele medewerkers kan u zowel voor, tijdens als na de uitvaart helpen.

 

Professioneel uitvaartcentrum rondom Zutphen

IRIS & De Mol Uitvaartverzorging is uw uitvaartcentrum nabij Zutphen. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor de begraving of crematie van iemand uit uw nabije omgeving, is het begrijpelijk dat u zoekt naar locaties dichtbij de (vroegere) woonplaats van de overledene. Op niet meer dan een half uurtje verwijderd van Zutphen bent u al bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging te Rheden. Hier kunt u samen met ons werken aan een stijlvolle dienst voor uw overleden dierbare. Wij staan u bij in het vormgeven en regelen van een onvergetelijk afscheid.

 

Zie ook: Uitvaartcentrum Zevenaar en Uitvaartverzorging Arnhem

 

IRIS & De Mol: uw uitvaartcentrum nabij Arnhem

Wij zijn een professioneel uitvaartcentrum in de omgeving van Arnhem en wij zorgen gegarandeerd voor een waardige afscheidsdienst.Iedere uitvaart is weer anders; ieder persoon heeft immers andere wensen wanneer het gaat om zijn of haar uitvaart. Vaak zijn deze wensen van te voren al vastgelegd. Wilt u ook uw eigen uitvaart van te voren alvast geregeld hebben? Klop dan eens bij ons aan voor een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt. In dat geval bent u er zeker van dat uw eigen uitvaart volledig volgens uw eigen wensen en ideeën wordt verzorgd.

 

Uitvaartcentrum bij Zutphen, inclusief eigen rouwhuiskamer

Ons uitvaartcentrum dichtbij Zutphen beschikt over een eigen 24-uursrouwkamer. Dit is een huiselijke en warme ingerichte familiekamer waarin iedereen zich direct thuis voelt. Op die manier voelt u zich hier in de moeilijke periode na een overlijden helemaal op uw gemak. Hoe het werkt? U krijgt van ons een sleutel en vanaf dat moment staat de rouwkamer exclusief tot uw beschikking. U kunt dan op ieder gewenst moment naar uw dierbare toe om hier in alle rust afscheid te nemen.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Call Now Button