Uitvaartbegeleiding

Onze uitvaartbegeleiding

Met de persoonlijke en aandachtvolle uitvaarbegeleiding van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging weet u zeker dat u een memorabele afscheidsdienst neerzet. Mede dankzij onze complete uitvaartverzorging kunt u op een warme manier afscheid nemen van uw dierbare.

 

De uitvaartbegeleiding van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging sleept u door de emotionele periode na het verliezen van een dierbare heen. In deze vaak verwarrende en moeilijke tijd is het voor veel mensen lastig om het overzicht te behouden; er moet immers heel veel worden geregeld in een korte tijd en dit had u misschien wel helemaal niet aan zien komen. Ons team van ervaren en gedreven medewerkers staat u daarom graag bij. Zowel voor, tijdens als na de daadwerkelijke uitvaart staan wij voor u klaar.

 

Professionele uitvaart verzorging

Voor een professionele uitvaart verzorging bent u bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging aan het juiste adres. U kunt rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid en op al ons respect; voor ons is het zeker niet “zomaar weer een uitvaart”. Iedere uitvaart is uniek en iedere uitvaart krijgt daarom dan ook onze volledige aandacht. Wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit in uitvaart verzorging. Zo zijn wij onder andere dag en nacht bereikbaar; u kunt altijd direct op onze zorg rekenen.

 

Zie ook: Uitvaartcentrum Arnhem en Uitvaartcentrum Zevenaar

 

Uitvaartbegeleiding: welke kist en bloemen kiest u?

Wanneer u een uitvaart regelt, komt u ongetwijfeld met veel vragen. Welke kist of bloemen kiest u bijvoorbeeld uit? In sommige gevallen heeft de overledene zelf al van te voren zijn of haar keuzes kenbaar gemaakt, het kan echter ook zo zijn dat u deze keuzes dient te maken. Ook in dit laatste geval hoeft u zich geen zorgen te maken, IRIS & De Mol Uitvaartverzorging adviseert u graag. Zo beschikken wij onder andere over een groot aantal uitvaartkisten; van eenvoudig en gedegen tot chique of zelfs design. Daarnaast werken wij ook samen met plaatselijke bloemisten die werkelijk waar ieder gewenst bloemstuk kunnen samenstellen.

 

Hoogwaardige uitvaart verzorging; ook ná de uitvaart

Wij hebben het niet zomaar over hoogwaardige uitvaart verzorging; zelfs na de daadwerkelijke uitvaart staan wij nog voor u klaar. Nadat u afscheid heeft genomen breekt een periode van verwerking aan. Op dat moment kunt u altijd terugvallen op onze steun. Praktisch advies of gewoon nog een keertje napraten? Bij ons kunt u altijd binnen lopen. Mocht u na de afscheidsdienst sterk de drang hebben om ook uw eigen uitvaart alvast vast te leggen, dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Call Now Button