Uitvaart Zevenaar

Een uitvaart vlakbij Zevenaar

Een gedenkwaardige uitvaart in de buurt van Zevenaar? Neem dan eens contact op met IRIS & De Mol Uitvaartverzorging en maak kennis met deze professionele begrafenisondernemer dichtbij Zevenaar.

Voor een mooie uitvaart vlakbij Zevenaar bent u bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging aan het juiste adres. Op slechts een kwartiertje rijden vindt u ons authentieke pand in Rheden. Wij kunnen u helpen met het organiseren van een stijlvolle, unieke en passende afscheidsdienst. Een mooie afscheidsdienst die men niet snel zal vergeten en vooral: een afscheidsdienst zoals de overledene het gewild zou hebben. Wij kunnen u op alle vlakken adviseren, welke vorm van rouwvervoer is voor u bijvoorbeeld het meest praktisch en welke muziekkeuze wordt er gemaakt? Wij adviseren u graag, maar uw wensen en behoeften staan altijd voorop.

 

24/7 begrafenisondernemer nabij Zevenaar

IRIS & De Mol Uitvaartverzekering: uw begrafenisondernemer nabij Zevenaar. Op slechts een klein kwartiertje rijden staat u al bij ons op de stoep. En onze deur staat altijd voor u open! Ook kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken. Liever via het internet? Vul dan ons contactformulier op de website in. Wij beantwoorden al uw vragen met betrekking tot alles wat er komt kijken bij een uitvaart. Ook wanneer u informatie wilt opdoen over uw eigen uitvaart kunt u bij ons aan de bel trekken. Wij informeren u graag over de verschillende uitvaartverzekeringen.

 

Zie ook: Uitvaartbegeleiding en Uitvaartcentrum Arnhem

 

Uitvaart in de buurt van Zevenaar: pure rust

Wanneer u op zoek bent naar een locatie om een uitvaart in de buurt van Zevenaar te organiseren, is het aannemelijk dat u ook op zoek bent naar een rustgevende, kalme plek. Een geschikte plek waar u op een goede manier afscheid kunt nemen. Het pand van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging bevindt zich op een unieke locatie in Rheden, volledig omringd door mooie bomen, fijne plekjes en prachtig groen gras. Dit is een perfecte plaats om afscheid te nemen van uw dierbare.

 

Professionele begrafenisondernemer dichtbij Zevenaar

Zowel voor, tijdens als na de uitvaart staan wij voor u, en alle andere nabestaanden, klaar. Voor de uitvaart kunnen we gezamenlijk een mooie plechtigheid samenstellen, hierin worden onder andere de muziekkeuze, de rouwkaarten, het rouwvervoer en de kist besproken. Tijdens de uitvaart zorgen we er gezamenlijk voor dat dit een waardig afscheid is, deze kan plaatsvinden in ons eigen uitvaartcentrum, in een kerk of op een andere gewenste locatie. En ook na de uitvaart helpen wij u nog graag; bijvoorbeeld met de condoleance of met de eventuele catering.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Call Now Button