Uitvaart Arnhem

Een uitvaart in de buurt van Arnhem

Voor een mooie uitvaart nabij Arnhem of voor uitvaartzorg rondom Arnhem kunt u bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging terecht. U kunt rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid, onze volledige aandacht en al ons respect voor uw wensen en behoeften.

 

Wanneer de overledene afkomstig is uit Arnhem, begrijpen wij zeker dat uw voorkeur uitgaat naar een uitvaart in de buurt van Arnhem. IRIS & De Mol Uitvaartverzorging bevindt zich op een kleine 17 kilometer van Arnhem vandaan; 20 minuutjes rijden en u staat al voor onze deur. Bij ons staat betrokkenheid en professionaliteit voorop. Wij garanderen u van een gedenkwaardige uitvaart voor uw overleden dierbare.

 

Hoogwaardige uitvaartzorg dichtbij Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige uitvaartzorg in de omgeving van Arnhem zit u bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging goed. Als een dierbare van u komt te overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken. Ook in het weekend staan wij 24/7 voor u klaar. We maken samen een afspraak; bij u thuis, in ons uitvaartcentrum vlakbij Arnhem of op een andere plek, het is maar net wat u wilt. Hier bespreken we uw wensen en nemen we alle mogelijkheden door. Op die manier krijgt u professioneel advies over het organiseren van de uitvaart. Uw wensen staan altijd voorop.

Zie ook: Crematorium Arnhem en Crematie Arnhem

 

Uitvaart nabij Arnhem: uniek en gedenkwaardig

Voor het regelen van een uitvaart in de buurt van Arnhem, is IRIS & De Mol Uitvaartverzorging een goed hulpmiddel. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart volledig gebaseerd is op de wensen van de overledene en op die van de nabestaanden. Ons team van gepassioneerde medewerkers snapt dan ook heel goed dat iedere uitvaart uniek is. Samen met u kunnen we een mooie plechtigheid samenstellen, met ook hierin de wensen van uw overleden dierbare en uzelf centraal. Muziekkeuze, toespraken en eventuele rituelen; wij kunnen u over alles adviseren.

 

Complete uitvaartzorg bij Arnhem

Wij van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging beschikken over een complete uitvaartzorg. Hierin kunt u al uw wensen kenbaar maken. Wilt u afscheid nemen van de overledene in onze eigen sfeervolle rouwkamer, of heeft u een andere locatie in gedachte? Wat voor rouwbrieven wilt u samenstellen en welke tekst moet hierop gedrukt komen te staan? En heeft u al gedacht aan de bloemen? Dit laatste is voor familie, vrienden en kennissen een fijne manier om hun genegenheid voor de overledene te tonen. Voor de bloemkeuze kunt u daarom dan ook bij ons terecht; wij werken samen met plaatselijke bloemisten die elk gewenst bloemstuk kunnen verzorgen.

 

Voor een complete verzorging van uw uitvaart bij Arnhem kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Call Now Button