Over ons

Uitvaartbegeleiding door IRIS & De Mol

Charles Louis van Dijk werkt samen met een team van ervaren en betrokken medewerkers aan een stijlvolle dienst voor uw overleden dierbare. Zij staan u bij met het vormgeven en regelen van een persoonlijk afscheid.

 

Heeft u hulp nodig bij:

  • het regelen van de uitvaart?
  • het verzorgen van drukwerk?
  • het organiseren van vervoer?
  • het vinden van de passende verzekering?

 

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Het eerste informatieve kennismakingsgesprek is kosteloos. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op (026) 495 235 6.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Elegant uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum van IRIS & De Mol uitvaartverzorging – Villa IRIS – heeft een geheel eigen sfeer en karakter. Het biedt nabestaanden een sfeervolle, rustgevende plaats om op een passende manier afscheid te nemen. Hiervoor beschikt het uitvaartcentrum over verschillende voorzieningen zoals een intieme familie- en koffiekamer en een aula met ruime serre. De aula biedt plaats aan circa 100 personen.

 

Ruim buitenterras

Als het weer het toelaat, kunt u altijd gebruikmaken van het ruime buitenterras. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen spelen in de speciaal hiervoor ingerichte kinderkamer. Het centrum ligt op een prachtige locatie en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Met het openbaar vervoer is Villa IRIS ook goed bereikbaar.

 

Lees meer over de geschiedenis van Villa IRIS

Regel de uitvaart

Voor het regelen van de uitvaart kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Samen bespreken we de mogelijkheden en uw wensen. Het eerste informatieve kennismakingsgesprek is kosteloos. IRIS & De Mol is uiteraard dag en nacht bereikbaar.

Aangesloten bij Requiem

IRIS & De Mol Uitvaartverzorging is aangesloten bij Requiem: het landelijk netwerk van zelf opererende uitvaartondernemers. Zij selecteren op basis van een aantal punten:

 

  • Beschikbare tijd
  • Persoonlijke aandacht voor de nabestaanden
  • Duidelijke en eerlijke werkwijze
  • Lokale betrokkenheid
  • Invulling van de uitvaart
Call Now Button