Na de uitvaart

Na afloop van de afscheidsdienst

Na de uitvaart is het mogelijk om in Villa IRIS een condoleance te houden. U ontmoet in alle rust de mensen die aanwezig waren bij de uitvaart. Zonder tijdsdruk kunt u met elkaar napraten en herinneringen ophalen onder het genot van een kop koffie en een lekkere koek.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Wat regelt u na de uitvaart?

U kunt iedereen een koffietafel aanbieden met vers belegde broodjes en een kop soep, of bijvoorbeeld een drankje met luxe borrelhapjes en nootjes. Bij mooi weer kunt u ook gebruikmaken van het ruime terras, beschut gelegen achter het uitvaartcentrum. Er bestaat de mogelijkheid om de condoleance op een locatie elders te houden. Na bijvoorbeeld een bijeenkomst in een crematorium staat daar de koffiekamer tot uw beschikking. Er zijn echter ook andere opties. Houd de condoleance in het restaurant waar u graag samen naartoe ging of in uw prachtige achtertuin, waar we met tenten en meubilair een comfortabele sfeer creëren.

 

Graag kijken we in overleg met u wat het beste bij u en uw familie aansluit.

 

Na het afscheid en de uitvaart is het regelen en organiseren nog niet klaar. In deze periode moet er nog veel gedaan worden, zoals het (eventueel) versturen van dankbetuigingen, het afhandelen van erfrecht- en verzekeringszaken en het doen van belastingaangifte. Om u hierin ook van dienst te kunnen zijn, werkt IRIS & De Mol samen met de organisatie NuNazorg. Met deze samenwerking garanderen wij u praktische hulp, toegespitst op uw situatie en behoefte.

 

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor antwoord op uw vragen, of om gewoon nog eens na te praten over de uitvaart. Wij zijn bereikbaar op 026-4952356. De deur van Villa IRIS staat altijd voor u open.

Call Now Button