De uitvaart

Een waardige afscheidsdienst

In de dagen voorafgaand aan de uitvaart wordt in overleg met de nabestaanden van de overledene een plechtigheid vormgegeven. Iedere uitvaart is anders. De plechtigheid kan plaatsvinden in ons uitvaartcentrum, in een kerk of op een andere locatie naar keuze.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Begraven of cremeren?

De keuze voor een begrafenis of crematie is vaak al door de overledene zelf kenbaar gemaakt. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van begraafplaatsen en crematoria. Wilt u meer weten over de verschillende vormen van begraven of as-bestemming? Ook daar kunnen we u alles over vertellen.

Uitvaartplechtigheid

De invulling van de plechtigheid – zoals de muziekkeuze, het gesproken woord en de rituelen – geven we samen gestalte. Vanzelfsprekend zijn uw inbreng en de wensen van de overledene altijd het uitgangspunt.

Rouwvervoer

Wij zijn u graag van dienst met iedere denkbare vorm van rouwvervoer. Wij beschikken zelf over een Mecedes E 300 Hybride Avantgarde metallic grijze rouwauto, maar ook een witte of zwarte rouwwagen behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook voor bijpassende volgwagens zorgen. U kunt ook kiezen voor eigentijdser rouwvervoer zoals de unieke uitvaartbus. Een andere mogelijkheid is een chique zwarte of witte rouwkoets met twee, vier of zes paarden. Als u hier meer over wilt weten informeren we u hier graag over.

Foto- en filmregistratie

Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden de uitvaart willen laten vastleggen op beeld of geluid. Naast een fotoregistratie is het ook mogelijk de uitvaart op video of DVD op te nemen. Wij kunnen voor u contact leggen met specialisten op beide terreinen. Zij dragen zorg voor een waardige registratie van de uitvaart.

Call Now Button