Crematorium Arnhem

Crematorium nabij Arnhem

Bent u op zoek naar een crematorium nabij Arnhem? Dan zit u bij IRIS & De Mol goed. Van het regelen van de uitvaart tot het vinden van een passende verzekering; wij helpen u graag.

 

Voor een professioneel, mooi en uniek crematorium nabij Arnhem zit u bij ons aan het juiste adres. Op slechts een kleine twintig minuten rijden van Arnhem vindt u IRIS & De Mol Uitvaartverzorging in Arnhem. Ons crematorium staat bekend om haar eigen sfeer en karakter; een ideale plek om als nabestaande op een passende en comfortabele manier afscheid te nemen. De intieme familiekamer, het ruime buitenterras en de opvallend grote aula waar minstens 100 personen plaats in kunnen nemen, zijn slechts voorbeelden van onze vele faciliteiten. Wel benieuwd? Kom gerust eens langs en vraag naar de mogelijkheden.

 

Een crematie regelen voor uw dierbare

Wanneer u een crematie moet regelen voor een dierbare, komt hier veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het uitkiezen van een mooie kist, het zoeken naar een geschikte locatie en het regelen van de muziek voor tijdens de uitvaart zelf. En dit zijn alleen nog maar wat voorbeelden. Aangezien het zo’n grote klus is en u waarschijnlijk zelf ook niet helemaal op uw best bent, helpt IRIS & De Mol Uitvaartverzorging u graag met het regelen van de crematie. Het team van ervaren en betrokken medewerkers zorgen samen met u voor een waardevolle dienst voor uw overleden dierbare.

 

Zie ook: Crematie Arnhem en Uitvaart Zutphen

 

IRIS & De Mol: uw crematorium bij Arnhem

Afscheid nemen in stijl, dát is waar wij voor staan. Bij ons crematorium nabij Arnhem kunt u een crematie van begin tot eind regelen. Voor, tijdens en na de uitvaart staan wij van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging naast uw zijde. Voorafgaand aan de afscheidsdienst helpen wij u door middel van het beantwoorden van uw vele vragen, vervolgens vormen wij samen met u een mooie plechtigheid – deze kan zowel op ons uitvaartcentrum als op een andere gewenste locatie plaatsvinden – en ook na de uitvaart kunt u via ons nog een condoleance houden. Een volledig verzorgde crematie, wij staan voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Call Now Button