Begrafenis Arnhem

Begrafenis dichtbij Arnhem

Wanneer u een mooie begrafenis nabij Arnhem wilt regelen, bent u bij IRIS & De Mol Uitvaartverzorging in Rheden aan het juiste adres. U kunt altijd op ons rekenen wanneer een dierbare van u is overleden, ongeacht de dag of het tijdstip; wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

 

Voor een begrafenis in de buurt van Arnhem, zijn wij u graag van dienst. Het team van IRIS & De Mol Uitvaartverzorging bestaat uit professionele en toegewijde medewerkers die u tijdens deze moeilijke periode met alle liefde helpen. Voordat de begrafenis plaatsvindt kunt u altijd bij ons terecht met vragen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van begraafplaatsen en over de verschillende vormen van begraven. Op die manier kunt u de begrafenis nabij Arnhem zo goed mogelijk organiseren.

 

Goede uitvaartonderneming nabij Arnhem

Op zoek naar een goede uitvaartonderneming in de omgeving van Arnhem? Stop dan nu met zoeken! IRIS & De Mol Uitvaartverzorging te Rheden staat bekend om haar professionele en persoonlijke werkwijze; uw wensen staan altijd voorop. Op slechts een kleine twintig minuten rijden van Arnhem vindt u ons prachtige pand in Rheden, volledig omringd door een groene en rustige omgeving. Hier kunt u uw dierbare gegarandeerd een waardig afscheid geven. De muziek, de bloemen, het drukwerk en nog veel meer; IRIS & De Mol Uitvaartverzorging kan u op alle vlakken rondom de uitvaart helpen.

 

Zie ook: Uitvaart Arnhem en Crematorium Arnhem

 

Uw eigen begrafenis in de buurt van Arnhem

Veel mensen vinden het een geruststellend idee om ook hun eigen begrafenis van te voren alvast goed te regelen. Hier kunnen wij van IRIS & De Mol u bij helpen. Bij ons kunt u aan de hand van een wilsbeschikking op voorhand vastleggen welke wensen u heeft, deze wensen kunt u ook aan ons doorgeven tijdens een persoonlijk gesprek. Op die manier zorgt u ervoor dat uw eigen uitvaart al ruim op tijd geregeld is, dit zal de mensen in uw omgeving een hoop werk besparen in deze toch al moeilijke periode. Daarnaast weet u dan ook zeker dat uw uitvaart volledig volgens uw eigen inzicht verzorgd wordt.

 

Uw uitvaartonderneming rondom Arnhem

IRIS & De Mol is uw uitvaartonderneming nabij Arnhem. Wanneer een dierbare van u komt te overlijden moet u over veel dingen nadenken, wij kunnen u hier goed bij helpen. Zo kunt u zich volledig focussen op het afscheid zelf. We stellen samen met u een mooie plechtigheid op; de muziek- en woordkeuze ligt volledig bij u, indien gewenst kunnen wij u hier wel in adviseren. Ook na de uitvaart helpen wij u graag, bijvoorbeeld met het regelen van een mooie condoleance.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Meer weten?

Neem contact op via (026) 495 235 6 of stuur een e-mail. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Call Now Button